Workshops en fotoreizen

Workshops en fotoreizen

Ik wil je onvergetelijke reizen laten beleven en een betere natuurfotograaf van je maken met respect voor de natuur.

Dit doe ik door je mee te nemen naar de mooiste bestemming door middel van mijn aanpak waarbij je ik je een uniek stappenplan en diverse technieken aanleer.

Ik organiseer daarom onvergetelijke natuurfotografiereizen en leerzame fotografieworkshops waarbij je met prachtige beelden en nieuwe vaardigheden thuiskomt!

Neem contact met mij op via het contactformulier als je meer wil weten van onderstaande workshops of reizen.

Heb je een prachtige camera maar geen idee waar al die knopjes voor zijn? Of heb je de behoefte om in een dagdeel een grote stap in natuurfotografie te maken?

Een privé workshop is de beste manier om je snel verder te ontwikkelen. Een privé workshop natuurfotografie stem ik helemaal af op jouw behoeften zodat je echt stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de workshop krijg je alle aandacht en heb je ook de mogelijkheid om alle in je opkomende vragen direct te stellen. Ik laat je praktisch zien hoe je rakere foto’s schiet, helemaal op je eigen niveau.

Tijdens de workshop is er ruimte voor elke vorm van natuurfotografie. Zoals bijvoorbeeld landschap-, macro-, vogel- en creatieve natuurfotografie.

Locatie

De locatie kun je zelf uitkiezen (in overleg) en kan dus jouw favoriete locatie zijn.

Tijd

Wil je met zonsopkomst, juist met zonsondergang of gewoon overdag fotograferen, alles is mogelijk. De workshop duurt ongeveer vier uur.

Kosten

De kosten zijn 295,- euro per persoon.

Aanmelden

Begint het al te kriebelen en wil je snel een privé workshop volgen? Vul het contactformulier in en ik reageer binnen 24 uur op je aanvraag.